Skip to content

Thuiskok

Thuiskok

Koken, de een vindt het fantastisch en de ander doet het liever niet. Feit is in ieder geval dat de meeste mensen wel van lekker eten houden. Mocht u ook een liefhebber zijn van lekker eten en lijkt het u leuk om eten dat u alleen in een goed restaurant aantreft thuis te kunnen eten? Dan staan wij van Takosan voor u klaar. Bij ons kunt u namelijk een thuiskok inhuren die de lekkerste gerechten voor u maakt. Dit zijn niet zomaar gerechten, dit zijn de lekkerste gerechten uit een unieke keuken. Wij bieden u namelijk een Oezbeekse mix van Russische en Centraal-Aziatische smaken. 

 

Wanneer we het hebben over Oeigoers eten, dan hebben we het over een mix van Oosterse en Midden-Oosterse gerechten. Denk hierbij aan rijst en noedels en onderscheidende smaken. Eet u liever Perzisch? Geen probleem! De gerechten uit deze keuken zijn heerlijk gekruid en zijn gemaakt op basis van unieke ingrediënten. Verder biedt onze keuken u ook Mongools eten met heerlijk vlees en veel deeg.

Onze thuiskok zorgt voor een culturele belevenis

Wanneer u onze thuiskok inschakelt, dan kunt u genieten van een culturele belevenis. De kok draagt een traditioneel kostuum en dit zal het diner extra sfeer geven. Een thuiskok inhuren is iets dat erg leuk is wanneer u een gezellige avond wilt organiseren voor uzelf en uw familieleden. Zo kunt u weer echt aandacht hebben voor elkaar en genieten van heerlijke, maar ook bijzondere gerechten. Ook hoeft u geen boodschappen te doen en dat scheelt weer tijd!

Thuiskok

Why us?

1. Quality family time. No need to worry about shopping, cooking, messing, and cleaning.
2. Authentic dishes from the uncommonly known region. All recipes came from the local on the past journeys, friends, and lovers.
3. Extra fun cultural experience. There will also a cooking lesson on requested.

De kosten en mogelijkheden

Huurt u een chef aan huis in, dan wilt u natuurlijk wel goed weten wat de kosten zijn. Een Nomadische thuiskok kunt u al inhuren voor 60 euro per persoon. U krijgt dan de beschikking over een heerlijke 3 gangen maaltijd. Bent u met meer dan 4 personen? Dan kost het slechts 50 euro per persoon.

Naast dat u bij ons een kok voor bij u thuis kunt inhuren, staan wij ook voor u klaar op het moment dat u kookles ter plaatse wilt. Wanneer de ingrediënten door ons verstrekt worden kost dit 30 euro per uur, regelt u de ingrediënten zelf, dan kost dit u 15 euro per uur. Doet u liever een voorafgaande bestelling? Dan kan dat uiteraard ook. Wij hebben namelijk heerlijke gerechten die u gewoon kunt bestellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan zeer gemakkelijk via onze contactpagina. Echter zijn wij ook telefonisch en per e-mail bereikbaar!