Skip to content

Chef aan huis

Chef aan huis

Heeft u er wel eens aan gedacht om een chef aan huis in te huren? Een chef aan huis is ideaal voor iedereen die van lekker eten houdt. De ene persoon kookt nou eenmaal liever dan de ander, echter is het een feit dat bijna iedereen graag lekker eet. Een chef aan huis inhuren is daarom absoluut een goed idee. Mocht u op zoek zijn naar een goede chef aan huis, dan bent u bij ons aan het enige juiste adres. Wij kunnen u namelijk zeer goede kwaliteit eten aanbieden die u alleen gewend bent in een restaurant, maar dan vanuit thuis! Wij brengen het restaurant namelijk naar u toe en geloof ons, dit is niet zomaar een restaurant. Onze chef aan huis zorgt namelijk voor een unieke beleving.

Een unieke beleving met onze chef aan huis

Wij van Takosan staan graag voor u klaar op het moment dat u een avondje vanuit thuis wilt genieten van de lekkerste gerechten. Onze thuiskok serveert echter niet zomaar eten, dit eten is afkomstig uit een zeer unieke keuken. Onze gerechten kunnen namelijk het beste omschreven worden als een Oezbeekse mix van Russische en Centraal-Aziatische smaken. Hier vertellen we u in de volgende alinea graag meer over.

Onder deze keuken vallen verschillende soorten gerechten uit verschillende landen. Denk hierbij aan Oeigoers eten, dit kan gezien worden als een prachtige mix van Oosterse en Midden-Oosterse gerechten. Kiest u voor ons, dan kunt u ook kennismaken met de Perzische keuken, gerechten uit deze keuken zijn heerlijk gekruid en de ingrediënten kunnen we absoluut uniek noemen. Verder bieden wij ook Mongools eten aan, veel gerechten uit deze keuken bestaan uit deeg en vlees.

Chef aan huis

Why us?

1. Quality family time. No need to worry about shopping, cooking, messing, and cleaning.
2. Authentic dishes from the uncommonly known region. All recipes came from the local on the past journeys, friends, and lovers.
3. Extra fun cultural experience. There will also a cooking lesson on requested.

Een culturele belevenis

Het eten dat wij u bieden kunnen we dus gerust uniek noemen, echter geldt dit zeker ook voor de ervaring. De chef aan huis zal namelijk een traditioneel kostuum dragen en dit zorgt voor een hoop gezelligheid. U heeft echt weer even tijd voor elkaar en kunt samen genieten van de lekkerste en meest bijzondere gerechten. Wat ook wel fijn is dat u deze avond even geen boodschappen hoeft te doen en dat er voor u wordt gekookt.

De kosten

Wanneer u een chef inhuurt, dan is het wel zo fijn om te weten wat de kosten zijn. Mocht u een thuiskok in willen huren, dan kunt u dit doen voor 60 euro per persoon. Bent u met meer dan vier personen, dan betaald u slechts 50 euro per persoon. Tijdens zo’n diner kunt u genieten van een fantastische 3 gangen maaltijd.